Распоред за новата натпреварувачка сезона во футсал

Објавено на 29 Септември, 2023 во Вести, Футсал


Во „Куќа на фудбалот“ со извлекување е одреден распоредот на мечеви за натпреварувачката сезона 2023/24 во Првата македонска футсал лига.

Паровите за воведното коло на новата натпреварувачка сезона во футсал се:

  1. КМФ ОВЧЕ ПОЛЕ 2013 – КМФ КАРАДАКУ
  2. КМФ ШКУПИ 1927 – КМФ ОСОГОВО 2022
  3. КМФ ЦРНА РЕКА – КМФ ФОРЦА 2015
  4. КМФ КЛИМИ – КМФ БУТЕЛ 2020
  5. КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ – КМФ КЕГИ МОБИ
Во продолжение, распоредот на натпревари за сезоната 2023 / 2024;

РАСПОРЕД 1 ФУТСАЛ ЛИГА 2023-24.xls 
   
   
А репрезентација