Завршно селектирање за ФФМ/УЕФА Академија 2005

Објавено на 01 Јуни, 2018 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение списокот на фудбалери кои треба да се јават на завршно селектирање за ФФМ / УЕФА Академијата 2005.

СПИСОК за ФФМ УЕФА Академија 2005 ЗАВРШНО СЕЛЕКТИРАЊЕ.docx    
   
А репрезентација