Заврши уписот за УЕФА Б Тренерска Диплома

Објавено на 17 Септември, 2018 во Вести, Семинари


Ценатрот за Едукација на ФФМ го заврши упиост на кандидати  за добивање на УЕФА Б тренерска Диплома. Ги информраме сите дека групата е формирана и списокот е потврден и испратен до УЕФА.

По одредување на терминот на првиот семинар сите пријавени кои ги исполнија условите за влез во групата, по електронска пошта ќе ја добијат потребната информација.

Документите и пријавите кои ќе пристигнат дополнително, ќе бидат ставени во групата која ќе стартува со едукација во април, 2019 година.
   
   
А репрезентација