Зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 28 коло

Објавено на 20 Април, 2017 во Прва МФЛ


Жребот за 28 коло Прва МФЛ ќе се спроведе на 21 април 2017 година (петок) во прес салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот.

Во прилог зафатени судии и контролори за Прва МФЛ, 28 коло:

Zafateni sudii i kontrolori 28 kolo.pdf    
   
А репрезентација