Зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 15 коло

Објавено на 14 Ноември, 2017 во Прва МФЛ


Ждребот за официјални лица на натпреварите од 15 и 16 коло Прва МФЛ ќе се спроведе утре, 15 ноември 2017 година (среда) во ПРЕС салата на ФФМ во 12:00 часот.

Во продолжение можете да ги погледнете зафатените судии и контролори за Прва МФЛ 15 коло

Zafateni sudii i kontrolori 15 kolo.doc    
   
А репрезентација