Зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 10 коло

Објавено на 12 Октомври, 2017 во Прва МФЛ


Во продолжение зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 10 коло. 

Ждребот за судии за натпреварите од 10 коло на Првата МФЛ ќе се спроведе утре, 13 октомври 2017 година, во ПРЕС салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот

Zafateni sudii i kontrolori 10 kolo.doc    
   
А репрезентација