Втор круг селектирање за паралелки по фудбал за учебна 2014/2015 година

Објавено на 19 Мај, 2014 во Фудбалска академија


Паралелки Скопје  - Гостивар

Датум: 26.05.2014 (понеделник)

Место: Скопје Терен на ТЦ ФФМ со вештачка трева

Почеток: 11.00 часот

Собир и евидентирање: 10.00 часот – пријавување кај регионалниот координатор

Марјан Јовановски 078/748-915  (за Скопје и Арѓент Беќири 078/225-555 (за Гостивар)

Паралелки Охрид, Битола и Прилеп

Датум: 28.05.2014 (среда)

Место: Скопје Терен на ТЦ ФФМ со вештачка трева

Почеток: 11.00 часот

Собир и евидентирање: 10.00 часот – пријавување кај регионалниот координатор

Данчо Целески 070/ 212 822 (за Охрид) Лазo Гаштаров 076/282 070 (за Битола) Тони Наумоски 078/308-575 (за Прилеп)

Паралелки Струмица, Штип иВелес

Датум: 30.05.2014 (петок)

Место: Скопје Терен на ТЦ ФФМ со вештачка трева

Почеток: 11.00 часот

Собир и евидентирање: 10.00 часот – пријавување кај регионалниот координатор

Југослав Тренчовски 075/291-098 (за Струмица) Ѓорги Николов 077/933-730 (за Штип и Велес)

НАПОМЕНА:

- НА ВТОРИОТ КРУГ НА СЕЛЕКТИРАЊЕ MOЖАТ ДА ЗЕМАТ УЧЕСТВО КАНДИДАТИТЕ КОИ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛЕ КАЈ РЕГИОНАЛНИОТ КООРДИНАТОР ЗА ПРВИОТ КРУГ НА СЕЛЕКТИРАЊЕ И ТРЕБА ДА СЕ ПРИЈАВАТ НАЈДОЦНА ДО 23.05.2014 ГОДИНА И

- КАНДИДАТИТЕ КОИ УСПЕШНО ГО ПОМИНАЛЕ ПРВИОТ КРУГ НА СЕЛЕКТИРАЊЕ, А ЌЕ БИДАТ ИЗВЕСТЕНИ ОД СТРАНА НА РЕГИОНАЛНИОТ КООРДИНАТОР НАЈДОЦНА ДО 23.05.2014 ГОДИНА, КАКО И ИНФОРМИРАНИ ПРЕКУ WEB СТРАНАТА НА ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА WWW.FFM.COM.MK

- КОНКУРСОТ ПОДЕДНАКВО ВАЖИ И ЗА МАШКИ И ЗА ЖЕНСКИ КАНДИДАТИ

Превозот на кандидатите до Скопје го организира ФФМ преку своите регионални координатори. 

Комисија за селектирање

Г-дин Зоран Стратев – Координатор на младите национални тимови на ФФМ

Г-дин Марио Вујовиќ – Селектор на У-19 Националниот Тим на Македонија

Г-дин Јетон Несими – Селектор на У-18 Националниот Тим на Македонија

Г-дин Боби Стојкоски – Селектор на У-17 Националниот Тим на Македонија

Г-дин Вујадин Станојковиќ – Селектор на У-16 Националниот Тим на Македонија

Г-дин Алексо Мацков – Селектор на У-15 Националниот Тим на Македонија

Г-дин Гајур Реџеп – Селектор на У-14 Националниот Тим на Македонија

Г-дин Зоран Мицевски – Тренер на голмани за млади Национални Тимови на Македонија

Претставник на Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија

Претставник на Министерство за образование на Република Македонија

Жарко Игњатовски – Контакт лице од ФФМ  070/278-573
   
   
А репрезентација