Стефан Ристовски

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


20 натпревари / 0 голови

Позиција: Одбрана

Датум на раѓање: 12.02.1992

Клуб: Ријека (Хрватска)
   
   
А репрезентација