Семинар за делегати од Прва, Втора МФЛ и Куп на Македонија

Објавено на 05 Февруари, 2018 во Вести


На 7. февруари (среда) во хотел “Континентал” во Скопје со почеток во 12:00 часот ќе се одржи редовен семинар за делегати на натпревари за сезоната 2017/2018.

Натпреварувачката комисија при Фудбалската федерација на Македонија ќе изврши тестирање за утврдување на знаењето на официјалните лица спроти почетокот на пролетниот дел од натпреварувањето во МФЛ.    
   
А репрезентација