Селектирање за Спортска академија

Објавено на 25 Мај, 2021 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение преземете го распоредот за селектирање за Спортска академија:

СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА 2021 - ДАТУМИ.pdf 

   
   
А репрезентација