Резултати од одиграните натпревари од Куп 1/4 финале жени за натпреварувачка сезона 2020/21

Објавено на 15 Април, 2021 во Куп жени


По одигрување на натпреварите од Куп 1/4 финале за Жени за натпреварувачка сезона 2020/21, резултатите се следни

 ЖФК Каменица Саса  - ЖФК Тиверија 3-1

ЖФК  СЦ Истатов 2015 - ЖФК Деспина  1-3

ЖФК Шкендија-ЖФК Асс Унитед   2-3

 ЖФК Атлетико   -ЖФК Топ Гол 0-5

   
   
А репрезентација