Распоред за селектирање на фудбалери родени 2006 година за спортската Академија

Објавено на 06 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение распоредот за селектирање на фудбалери родени 2006. година за учебната година 2019/2020 во спортската Академија:

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2019 - ФУДБАЛЕРИ РОДЕНИ 2006.pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација