Примени кандидати во спортска академија 2022-2023

Објавено на 13 Јуни, 2022 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение може да го преземете списокот на кандидати кои се примени во спортската академија 2022/2023. 

Список на кандидати примени во спортска акедемија 2022-2023.pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација