Пријава за учество во млади категории за натпреварувачка сезона 2018/19

Објавено на 24 Јули, 2018 во Младински Лиги, Вести


Во продолжение пријавата за учество во натпреварувањето во млади категории за натпреварувачката сезона 2018/19.

Пријава за учество млади категории.doc 

Ве известуваме дека покрај поднесувањето на пријавата задолжително приложете ги и следните документи:

1. Решение за упис во Централен регистар;

2.Тековна состојба од Централен Регистар - не постара од 60 (шеесет) дена;

3. Решение од Агенција за Млади и Спорт за вршење дејност спорт;   
   
А репрезентација