Пријава на екипи за натпреварување во млади категории за сезона 2019/20

Објавено на 21 Јуни, 2019 во Млади делегирање, Вести


Во продолжение е пријавата за екипи кои сакаат да се натпреваруваат во млади категории за натпреварувачка сезона 2019/20.

Пополнетата пријава и потребните документи треба да бидат доставени до Младинското Одделение на ФФМ, најдоцна до 10.07.2019 година.

Пријава за натпреварување во МЛАДИНСКИ ЛИГИ.doc    
   
А репрезентација