Последен ден за пријава на екипи во Детски Лиги за сезона 2019/20

Објавено на 16 Август, 2019 во Детски лиги


Денес, 16.08.2019 г. е последен ден за пријавување на екипи за натпреварување во ФФМ детските лиги за сезона 2019/20.

Преземете ја пријавата за учество (114907-prijava-za-uchestvo-19-20.doc ) каде се наведени сите неопходни документи за пријавување на екипа, како и начинот на пријавување.  

Во продолжение може да го погледнете прирачникот во кој се наведени генерални, но клучни информации поврзани со претстојната сезона, како и контакт лицата за секој од шесте региони. 

detski-ligi-sezona-2019-2020-veb.pdf    
   
А репрезентација