Мирко Ивановски

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


27 натпревари / 1 гол

Позиција: Напад

Датум на раѓање: 31.10.1989

Клуб: Видеотон (Унгарија)
   
   
А репрезентација