Милован Петровиќ

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


4 натпревари / 0 голови

Позиција: Среден ред

Датум на раѓање: 23.01.1990

Клуб: Работнички 
   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација