Kонечен список на селектирани кандидати за ФФМ Академијата 2011

Објавено на 28 Јуни, 2024 во Вести, Фудбалска академија


Во прилог конечен список на селектирани кандидати за ФФМ Академијата 2011:

СПИСОК ФФМ Академија 2011.pdf 
   
   
А репрезентација