Извлекување на парови од Куп на Македонија за млади категории

Објавено на 12 Септември, 2019 во Младински Куп, Вести


Денеска во „Куќа на фудбалот“ беа извлечени паровите за Куп на Македонија во млади категории за натпреварувачка сезона 2019/2020.

Во продолжение двојките од Купот на Македонија во шест младински категории:

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ МЛАДИНЦИ-КАДЕТИ 17-18.9.2019.docx 

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ ПЕТЛИЊА ПОМ.ПЕТЛИЊА 17-18.9.2019.docx 

ЖДРЕБАЊЕ НА КУП 1-8 ФИНАЛЕ ПИОНЕРИ-ПОМ.ПИОН. 17-18.9.2019 -.docx 
   
   
А репрезентација