Содржини

20.05.2023   Делегирање - Куп на Македонија

Македонија Ѓорче Петров е победник на 30 издание на Купот на Македонија

Во финалето на тренинг центарот „Петар Милошевски“, Македонија Ѓ.П. и Струга Трим Љум одиграа 1:1 по 120. минути. По изведување на пеналите 2:0 за Македонија Ѓ.П. Во пенал серијата, Струга Трим Љум не постигна ниту еден гол.

Календар
А репрезентација