Делегирање за 1/8 финалните Куп натпревари за жени, сезона 2017/18

Објавено на 21 Ноември, 2017 во Куп жени


Во продолжение делегирањето за 1/8 финалните Куп натпревари за жени 

Делегирање на службени лица-Куп жени 1-8 Ф.pdf    
   
А репрезентација