Делегирање Втора МФЛ Исток и Запад, 27 коло, сезона 2017/18

Објавено на 18 Мај, 2018 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Втора МФЛ Исток и Запад 27 коло,

27 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

27 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

Жребот за последното, 36 коло на Првата МФЛ ќе се спроведе на 18 мај 2018 година во ПРЕС салата на ФФМ во 12:30 часот   
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација