Делегирање Втора МФЛ 16 коло Исток и Запад, сезона 2018/19

Објавено на 14 Март, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Втора МФЛ 16 коло, Исток и Запад

16 kolo Vtora MFL Zapad.pdf 

16 kolo Vtora MFL Istok.pdf    
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација