Делегирање Втора Футсал Лига 1 коло, сезона 2017/18

Објавено на 20 Октомври, 2017 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за Втора Футсал Лига 1 коло

Делегирање 2лига.doc    
   
А репрезентација