Делегирање Втора Футсал Лига, 1 коло пеј оф, сезона 2016/17

Објавено на 20 Април, 2017 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за Втора Футсал Лига 1 коло плеј оф

1 КОЛО ПЛЕЈ ОФ 2 ФУТСАЛ ЛИГА.pdf    
   
А репрезентација