Делегирање Втора Футсал 19 коло, сезона 2016/17

Објавено на 23 Март, 2017 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето на Втора Футсал Лига 19 коло 

Делегирање 2 футсал лига 19 коло.pdf    
   
А репрезентација