Делегирање Прва ЖФЛ 11 коло, сезона 2016/17

Објавено на 10 Март, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делеграњето за Прва Женска Лига 11 коло

Делегирање на службени лица за 11 коло - Прва Женска Лига.pdf    
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација