Делегирање Прва МФЛ 1 коло, сезона 2018/19

Објавено на 08 Август, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 1 коло, сезона 2018/19

1 kolo Prva MFL.pdf    
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација