Делегирање на службени лица за млади категории, сезона 2016/17 година

Објавено на 12 Мај, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирање на младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица-Езерски регион 2002 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Езерски регион 2003 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточен регион 2002 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточен регион 2003 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Втора лига 23 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Супер лига 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски регион 2002 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски регион 2003 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошки регион 2002 ген 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери-Втора лига 23 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери-Супер лига 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална помлада пионерска лига 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска регионална лига 2002 -20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска регионална лига 2003 -20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска регионална лига 2003 ФФМ-23 коло.pdf    
   
Актуелности

22.05.2018    Вести

Купот на Македонија ќе биде пренесуван и на знаковен јазик

Во обезбедувањето знаковен превод на финалето од Купот на Македонија меѓу Пелистер и Шкендија, ФФМ и Национална спортска...

Календар

27 Мај

17:00 Азербејџан - Македонија
    У21 пријателска
А репрезентација