Делегирање млади категории за викенд коло, 9 коло

Објавено на 27 Октомври, 2017 во Младински Лиги


Делегирање на службени лица-Југоисточна лига ФФМ-Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточна лига ФФМ-Помали Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска втора лига 9 коло.pdf

Делегирање на службени лица-Кадетска регионална лига - Запад-9 коло.pdf  

Делегирање на службени лица-Кадетска супер лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско Езерска лига ФФМ-Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско Езерска лига ФФМ-Помали Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошка лига -Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска втора лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска Регионална лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска супер лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига -Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига -Помали Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига ФФМ-Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига ФФМ-Помали Петлиња 9 коло.pdf 
   
   
Актуелности
Календар

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
15:15 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација