Делегирање млади категории 10 коло, сезона 2017/18

Објавено на 03 Ноември, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории, 10  коло

Делегирање на службени лица-Втора Кадетска лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Помлади Пионери 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска Супер лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошка 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери Супер лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Југоисточна лига- Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Југоисточна лига-Помали Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Кадетска лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Пелагониска лига-Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Пелагониска лига-Помали Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Помлади Пионери 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 10 коло.Петлиња.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 10 коло.Помали Петлиња.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска ФФМ лига 10 коло.Петлиња.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска ФФМ лига 10 коло.Помали Петлиња.pdf    
   
Актуелности
Календар

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
15:15 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација