Делегирање Куп на РМ жени, сеозна 2016/17

Објавено на 24 Февруари, 2017 во Куп жени


Во продолжение делегирањето за Куп на РМ Жени

Делегирање на службени лица-Куп на РМ-Жени.pdf    
   
Актуелности

15.04.2019    Вести

Муамед Сејдини на официјален состанок со претседателот на УЕФА, Александар Чеферин

Александар Чеферин: УЕФА со сигурност ќе остане цврст партнер на Фудбалската федерација на Македонија....

Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација