Делегирање 9 коло Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 09 Октомври, 2020 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 9 коло од Прва Женска Фудбалска Лига, за натпреварувачка сезона 2020/21:

Делегирање на службени лица-Прва ЖФЛ 9 коло.pdf    
   
А репрезентација