Делегирање 6 коло млади категории за викенд коло

Објавено на 13 Октомври, 2017 во Младински Лиги


Делегирање на службени лица-Втора лига-Кадети 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора лига-Помлади пионери 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Југоисточна- петлиња 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Југоисточна-Помали петлиња 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална лига Запад-Кадети 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална лига Исток-Помлади пионери 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална лига-Полошка 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Пелагониска лига-петлиња 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Пелагониска лига-Помали петлиња 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Скопска лига- Петлиња 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Скопска ФФМ лига-Петлиња 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Скопска ФФМ лига-Помали Петлиња 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Супер лига-Кадети 6 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Супер лига-Помлади пионери 6 коло.pdf    
   
А репрезентација