Делегирање 36 коло Прва МФЛ, сезона 2016/17

Објавено на 29 Мај, 2017 во Прва МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 36 коло од Прва Македонска Фудбалска Лига:

Делегирање 36 коло Прва МФЛ.pdf    
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација