Делегирање 2 коло за втора лига кадети

Објавено на 11 Септември, 2014 во Млади делегирање


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за Втора Лига кадети 2 коло:

Делегирање Втора лига Кадети 2 коло.pdf    
   
А репрезентација