Делегирање 2 коло супер лига пионери и помлади пионери, 2014/15

Објавено на 29 Август, 2014 во Младински Лиги


Во прилог делегирањето за 2 коло од супер лигата за помлади пионери и пионери, натпреварувачка сезона 2014/15:

Делегирање 2 коло супер лига пионери и помлади пионери 2014-15.pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација