Делегирање 1/8 финале КУП на Македонија

Објавено на 23 Септември, 2014 во Куп на Македонија


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 1/8 финалните натпревари од Купот на Македонија:

Делегирање 1-8 финале КУП.pdf    
   
А репрезентација