Делегирање 11 коло Прва ЖФЛ, сезона 2017/18

Објавено на 07 Декември, 2017 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 11 коло од Прва ЖФЛ, натпреварувачка сезона 2017/18:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 11 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

18:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација