Анкета за родителите чијшто деца тренираат фудбал

Објавено на 03 Февруари, 2021 во Вести, Детски лиги


Ви благодариме што ќе го пополните прашалникот кој е дел од пошироко истражување кое што ја испитува економската и социјалната вредност на фудбалот во Македонија.

Со пополнувањето на прашалникот станувате учесник во наградна игра и потенцијален добитник на дрес на македонската фудбалска репрезентација. Објавувањето на добитниците ќе биде на страната на ФФМ до 30. март 2021.

Пополнувањето нема да ви одземе повеќе од15-на минути.

Македонски - https://www.surveymonkey.co.uk/r/C67BRN7

Албански - https://www.surveymonkey.co.uk/r/CZNCJK2

Ве молиме одговорете ги сите прашања.

Сите податоци кои ќе ги дадете се доверливи и ќе бидат користени само во збирна форма.
   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација