Агим Ибраими

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


36 натпревари / 7 голови

Позиција: Среден ред

Датум на раѓање: 28.08.1988

Клуб: Марибор (Словенија)
   
   
А репрезентација