Second youth league

Резултати од минатото коло

13:00 13.04.2019
ФК ТЕТЕКС
2 - 0
ФК МИЛАНО
01.01.1970
Слободен
-
ФК БЕЛАСИЦА
12:00 13.04.2019
ФК СИЛЕКС
0 - 7
ФК БОРЕЦ 1919
13:00 14.04.2019
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
0 - 2
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
15:00 14.04.2019
ФК СКОПЈЕ
2 - 3
ФК ПЕЛИСТЕР

Следно коло

15:00 20.04.2019
ФК МИЛАНО
-
ФК СКОПЈЕ
13:00 19.04.2019
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
17:00 19.04.2019
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
ФК СИЛЕКС
18.04.2019
ФК БОРЕЦ 1919
-
Слободен
14:00 22.04.2019
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК ТЕТЕКС

Табела - Second youth league - Коло 20

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 1 18 15 2 1 32 47
ФК МИЛАНО 6 18 5 0 13 -23 15
ФК ТЕТЕКС 5 17 9 3 5 15 30
ФК БЕЛАСИЦА 4 17 9 3 5 31 30
ФК БОРЕЦ 1919 3 18 13 1 4 33 40
Слободен 10 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 7 18 4 2 12 -27 14
ФК СИЛЕКС 9 18 1 0 17 -59 3
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 2 18 12 4 2 40 40
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 8 18 4 1 13 -42 13
A National Team