First Macedonian Football League

Резултати од минатото коло

17:00 25.08.2019
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
-
ФК СИЛЕКС
17:00 25.08.2019
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК РЕНОВА
17:00 24.08.2019
ФК ВАРДАР
2 - 0
ФК РАБОТНИЧКИ
17:00 25.08.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК БОРЕЦ 1919
17:00 25.08.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Следно коло

00:00 31.08.2019
ФК СИЛЕКС
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
00:00 31.08.2019
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК ШКЕНДИЈА
00:00 31.08.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
00:00 31.08.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК ВАРДАР
00:00 31.08.2019
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
-
ФК ШКУПИ- 1927

Табела - First Macedonian Football League - Коло 3

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 1 2 2 0 0 2 6
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 6 2 1 0 1 0 3
ФК ШКУПИ- 1927 7 2 1 0 1 0 3
ФК ВАРДАР 9 2 0 1 1 -2 1
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 3 2 1 1 0 1 4
ФК ШКЕНДИЈА 10 2 0 0 2 -2 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 2 1 1 0 2 4
ФК БОРЕЦ 1919 8 2 0 1 1 -2 1
ФК РАБОТНИЧКИ 4 2 1 0 1 1 3
ФК СИЛЕКС 5 2 1 0 1 0 3
A National Team