First cadet super league

Резултати од минатото коло

10:00 20.04.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК ЊУ СТАРС
10:00 20.04.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
11:00 19.04.2019
ФК ВАРДАР
2 - 0
ФК ПОБЕДА
10:00 20.04.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК РЕНОВА
10:00 20.04.2019
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК РАБОТНИЧКИ

Следно коло

20.04.2019
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
10:00 24.04.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
20.04.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК ВАРДАР
10:00 24.04.2019
ФК ПОБЕДА
-
ФК ШКЕНДИЈА
20.04.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК ЊУ СТАРС

Табела - First cadet super league - Коло 21

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 20 16 1 3 48 49
ФК ВАРДАР 6 21 7 4 10 -3 25
ФК РАБОТНИЧКИ 4 20 11 5 4 17 38
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 5 20 7 6 7 -3 27
ФК ШКУПИ- 1927 9 20 4 2 14 -33 14
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 20 4 2 14 -40 14
ФК ПОБЕДА 7 21 3 7 11 -12 16
ФК ЊУ СТАРС 3 20 12 2 6 17 38
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 20 16 1 3 39 49
ФК РЕНОВА 8 20 4 4 12 -30 16
A National Team