Second cadet league

Резултати од минатото коло

11:00 13.04.2019
ФК ТЕТЕКС
1 - 1
ФК МИЛАНО
01.01.1970
Слободен
-
ФК БЕЛАСИЦА
10:00 13.04.2019
ФК СИЛЕКС
1 - 3
ФК БОРЕЦ 1919
11:00 14.04.2019
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
0 - 5
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
13:00 14.04.2019
ФК СКОПЈЕ
1 - 0
ФК ПЕЛИСТЕР

Следно коло

13:00 20.04.2019
ФК МИЛАНО
-
ФК СКОПЈЕ
11:00 19.04.2019
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
15:00 19.04.2019
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
ФК СИЛЕКС
18.04.2019
ФК БОРЕЦ 1919
-
Слободен
12:00 22.04.2019
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК ТЕТЕКС

Табела - Second cadet league - Коло 20

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 4 18 12 0 6 24 36
ФК МИЛАНО 2 18 13 2 3 21 41
ФК ТЕТЕКС 1 17 13 2 2 27 41
ФК БЕЛАСИЦА 6 17 6 2 9 14 20
ФК БОРЕЦ 1919 7 18 5 0 13 -26 15
Слободен 10 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 5 18 9 2 7 13 29
ФК СИЛЕКС 9 18 1 2 15 -59 5
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 3 18 12 2 4 45 38
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 8 18 2 2 14 -59 8
A National Team