First pioneer super league

Резултати од минатото коло

16:00 13.04.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
2 - 1
ФК РАБОТНИЧКИ
12:00 13.04.2019
ФК ШКУПИ- 1927
2 - 1
ФК РЕНОВА
12:00 14.04.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
0 - 1
ФК ПОБЕДА
12:00 14.04.2019
ФК ВАРДАР
7 - 1
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
12:00 13.04.2019
ФК ШКЕНДИЈА
1 - 3
ФК ЊУ СТАРС

Следно коло

16:00 20.04.2019
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
12:00 19.04.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК ШКЕНДИЈА
14:00 20.04.2019
ФК ПОБЕДА
-
ФК ВАРДАР
12:00 20.04.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
12:00 20.04.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК ШКУПИ- 1927

Табела - First pioneer super league - Коло 20

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 7 20 6 5 9 -16 23
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 10 20 2 5 13 -26 11
ФК ЊУ СТАРС 6 20 6 6 8 -7 24
ФК ПОБЕДА 8 20 4 4 12 -21 16
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 9 20 3 4 13 -35 13
ФК ШКУПИ- 1927 4 20 11 5 4 11 38
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 3 20 12 2 6 23 38
ФК РАБОТНИЧКИ 2 20 12 2 6 28 38
ФК ВАРДАР 1 20 13 5 2 30 44
ФК ШКЕНДИЈА 5 20 11 2 7 13 35
A National Team