Second Macedonian Football League - East

Резултати од минатото коло

15:00 12.10.2019
ФК КАМЕНИЦА САСА
0 - 3
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
15:00 11.10.2019
ФК ПОБЕДА
2 - 2
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
15:00 13.10.2019
ФК БЕЛАСИЦА
0 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
15:00 12.10.2019
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
6 - 1
ФК ПИТУ ГУЛИ
15:00 11.10.2019
ФК ПЛАЧКОВИЦА
2 - 1
ГФК ОСОГОВО

Следно коло

14:30 20.10.2019
ГФК ОСОГОВО
-
ФК КАМЕНИЦА САСА
14:30 20.10.2019
ФК ПИТУ ГУЛИ
-
ФК ПЛАЧКОВИЦА
14:30 20.10.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
14:30 20.10.2019
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
-
ФК БЕЛАСИЦА
14:30 20.10.2019
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
-
ФК ПОБЕДА

Табела - Second Macedonian Football League - East - Коло 8

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПОБЕДА 8 8 2 1 5 -9 7
ФК БЕЛАСИЦА 3 8 6 1 1 18 19
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 1 8 6 2 0 15 20
ФК ПЛАЧКОВИЦА 7 8 2 1 5 -6 7
ГФК ОСОГОВО 9 8 1 0 7 -16 3
ФК ПИТУ ГУЛИ 10 8 1 0 7 -27 3
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 4 8 4 3 1 15 15
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 2 8 6 2 0 11 20
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 5 8 3 3 2 1 12
ФК КАМЕНИЦА САСА 6 8 2 1 5 -2 7
A National Team