Përmbajtje

25.09.2015   Reprezentacioni A - Lajme

Lubinko Drulovoiq publikoi listën e futbollistëve për ndeshjet me Ukrainën dhe Bjellorusinë

Seleksionuesi i përfaqësueses A të Maqedonisë, Lubinko Druloviq ka bërë publike listën e futbollistëve në të cilët do të llogarisë në ndeshjet kualifikuese me Ukrainën më 9 tetor në Arenën ‘Filipi i Dytë’ në Shkup dhe kundër Bjellorusisë tre ditë më

03.09.2015   Reprezentacioni A - Lajme

Druloviq: Fokus maksimal për Luksemburgun

Seleksionuesi i përfaqësueses A të Maqedonisë, Lubinko Druloviq dhe reprezentuesi Mirko Ivanovski në pres konferencën zyrtare para përballjes kualifikuese me Luksemburgun folën për pritjet për takimin e të shtunës.

03.09.2015   Reprezentacioni A - Kualifikimet për EURO 2016

Druloviq: Fokus maksimal për Luksemburgun

Seleksionuesi i përfaqësueses A të Maqedonisë, Lubinko Druloviq dhe reprezentuesi Mirko Ivanovski në pres konferencën zyrtare para përballjes kualifikuese me Luksemburgun folën për pritjet për takimin e të shtunës.

31.08.2015   Reprezentacioni A - Lajme

Në futboll nuk fitojnë gjithmonë favoritët

Pas publikimit të listës së futbollistëve të ftuar për përfaqësuesen A, seleksionuesi Druloviq në lidhje me ndeshjet kualifikuese me Luksemburgun dhe Spanjën deklaroi:

31.08.2015   Reprezentacioni A - Kualifikimet për EURO 2016

Në futboll nuk fitojnë gjithmonë favoritët

Pas publikimit të listës së futbollistëve të ftuar për përfaqësuesen A, seleksionuesi Druloviq në lidhje me ndeshjet kualifikuese me Luksemburgun dhe Spanjën deklaroi:

24.08.2015   Reprezentacioni A - Lajme

Sasha Qiriq: Në vend të të lënduarit Kostovski kemi ftuar Krste Velkovskin

Në vigjilie të ndeshjeve kualifikuese me Luksemburgun dhe Spanjën, seleksionuesi Druloviq në mënyrë shtesë ka ftuar Daniel Bozhinovskin si portier të tretë, ndërsa Krste Velkovski hyn në listë në vend të të lënduarit Kostovski.

21.08.2015   Reprezentacioni A - Kualifikimet për EURO 2016

Druloviq: Pres të shënojmë fitore kundër Luksemburgut

Seleksionuesi i përfaqësueses A të Maqedonisë, Lubinko Druloviq pas publikimit të listës për futbollistët e ftuar në dy ndeshjet kualifikuese me Luksemburgun dhe Spanjën ka theksuar se na presin dy ndeshje të rëndësishme.

Kalendar
Reprezentacioni A