Përmbajtje

06.04.2016   Reprezentacioni A - Lajme

Intervistë me Igor Angellovskin, seleksionuesin e përfqësueses A të Maqedonisë

Me seleksionuesin e përfaqësueses A të Maqedonisë, Igor Angellovski kemi biseduar pas dy ndeshjeve kontrolluese me Slloveninë dhe Bullgarinë.

31.03.2016   Reprezentacioni A - Lajme

Ivan Karas Jovanovski: Guxim është të futesh në teren të panjohur dhe vlerësosh situatat

Në grumbullimin e fundit të përfaqësueses së Maqedonisë në rolin e trajnerit kondicional kemi parë Ivan Karas Jovanovskin. I njohur si profesionist i madh, enuziast, inovatorë dhe motivues, i cili në mënyrë të shkëlqyeshme u gjet në këtë detyrë.

29.03.2016   Reprezentacioni A - Lajme

Përfaqësuesja A: Maqedoni – Bullgari 0:2

Përfaqësuesja A e Maqedonisë është mundur me rezultat 0:2 nga Bullgaria në ndeshjen kontrolluese të zhvilluar në stadiumin nacional ‘Filipi i Dytë’ në Shkup.

25.03.2016   Reprezentacioni A - Lajme

Igor Angelovski: Loja nga pjesa e parë me Slloveninë duhet të jetë shembull për ndeshjet e rradhës

Në vazhdim mund të ndiqni video deklaratën e seleksionuesit të përfaqësueses A të Maqedonisë, Igor Angellovski në lidhje me përgatitjet për ndeshjen me Bullgarinë më 29 mars në arenën nacionale ‘Filipi i Dytë’ në Shkup.

24.03.2016   Reprezentacioni A - Lajme

Trajkovski kthehet te Palermo, Pandev, Triçkovski dhe Zhuta të lënduar

Përfaqësuesja A e Maqedonisë pas humbjes 1:0 nga Sllovenia përballet me probleme shtesë në vigjilie të ndeshjes së dytë kontrolluese me Bullgarinë të martën e ardhshëme në Shkup.

Kalendar
Reprezentacioni A